ნესტლე-ურძეო ფაფა წიწიბურათი და ქლიავით 200გ

ნესტლე-ურძეო ფაფა წიწიბურათი და ქლიავით 200გ

0.00 ლარი
კატეგორია: ურძეო ფაფა
კოდი: 60698
გააზიარე:

პროდუქტი გაყიდვაში არ არის.

ნესტლე 

წიწიბურას ურძეო ფაფა შავი ქლიავით

ჩემი პირველი ფაფა, ვაგრძელებთ დამატებით კვებას

მშრალი ურძეო სწრაფად ხსნადი ფაფა, გამდიდრებული პრობიოტიკული კულტურებით “NESTLE®”: „მშრალი ურძეო წიწიბურას ფაფაშავი ქლიავით,  ბიფიდობაქტერიებით, სწრაფად ხსნადი, გამდიდრებული ვიტამინებით და მინერალებით, ჰიპოალერგიული, შაქრის გარეშე“, ადრეული ასაკის ბავშვთა კვებისთვის. 6 თვიდან საქართველოს კანონმდებლობის შესაბამისად.  წონა ნეტო 200გ. სურსათი დამზადებულია გენეტიკურად მოდიფიცირებული ინგრედიენტების, ხელოვნური საღებავებისა და კონსერვანტების გამოყენების გარეშე. პალმის ზეთის გარეშე.

ჩემი პირველი ფაფა, ვიწყებთ დამატებით კვებას

*6 თვიდან

მნიშვნელოვანი შენიშვნა! ყურადღება! ჩვილი ბავშვისათვის საუკეთესო საკვებს წარმოადგენს დედის რძე. ჯანმო რეკომენდაციას უწევს ექსკლუზიურ ბუნებრივ კვებას პირველი 6 თვის განმავლობაში და შემდგომ დამატებითი კვების შემოღებას დედის რძით კვების გაგრძელების ფონზე. კომპანია ნესტლე მხარს უჭერს ამ რეკომენდაციას. ამ ფაფის ბავშვის რაციონში შეყვანის დროსთან დაკავშირებით კონსულტაცია გაიარეთ სპეციალისტთან.*ასაკობრივი შეზღუდვები მითითებულია შეფუთვაზე საქართველოს კანონმდებლობის შესაბამისად.

ბიფიდობაქტერიებით BL კომფორტული მონელებისა და ჯანსაღი ზრდისათვის, iRON + (რკინა, იოდი, ვიტამინი C და B1).

ინგრედიენტები: წიწიბურას ფქვილი (85.6%),შაქარი, შავი ქლიავის ფანტელები (5%), მინერალური ნივთიერებები (კალციუმის კარბონატი, რკინის (II) ფუმარატი, თუთიის სულფატი, კალიუმის იოდიდი), ვიტამინები (C (L-ასკორბინის მჟავა), E (DL-ალფა-ტოკოფეროლის აცეტატი), PP (ნიკოტინამიდი), A (რეტინოლის აცეტატი), B1 (თიამინის მონონიტრატი), B6 (პირიდოქსინის ჰიდროქლორიდი), B2 (რიბოფლავინი), B9 (ფოლიუმის მჟავა), D (D3 ქოლეკალციფეროლი)),   ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ.  პროდუქტი შეიძლება შეიცავდეს გლუტენს და რძეს. პროდუქტი შეფუთულია მოდიფიცირებულ ატმოსფეროში აზოტით.

კვებითი ღირებულება 100 გ მზა სურსათში (წყლით განზავებისას/დედის რძეშიგახსნისას): ენერგეტიკული ღირებულება  51/107 კკალ; 215/447 კჯ; საკვები ბოჭკოები 0.47/0.46 გ; ცილები 1,49/2.82 გ; ცხიმები 0.27/3.21 გ; მათ შორის ნაჯერი ცხიმოვანი მჟავები 0.05/1.25  გ; ნახშირწყლები 10.5/16.4გ; მათ შორის შაქრები 3.8/8.2 გ;  მარილი (ნატრიუმი x 2.5) 6.75/65.5 მგ; ნატრიუმი 2.7/26.2მგ; იოდი 7.4/19 მკგ; რკინა 1.4/1.4მგ; თუთია 0.7/1 მგ; კალციუმი 64.9/84.3 მგ; ვიტამინები: C  7.4/11მგ; A 54.1/128.6 მკგ რე; D 1.4/1.6მკგ; E  0.95/1.14მგ;  B1  0.07/0.07 მგ; B2  0.05/0.08 მგ; B6  0.05/0.05 მგ; B9  9.5/11.8 მკგ; PP 0.8/1 მგ. ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ.

ქიმიური ანალიზის შედეგები შეიძლება განსხვავდებოდეს  ცხრილში მოცემული მნიშვნელობებისგან, რაც დამახასიათებელია ნატურალური ნედლეულისთვის.

მომზადების წესი:  არ ხარშოთ! კვებეთ ბავშვი სუფთა კოვზით. ფაფა   საჭიროა მომზადდეს უშუალოდ ყოველი კვების წინ. არ შეინახოთ კვების შემდეგ დარჩენილი  განზავებული ფაფა.

1.დაიბანეთ ხელები და აიღეთ სუფთა ჭურჭელი. 2. დაასხით სუფთა თეფშზე 370 C ტემპერატურის 160 მლ დედის რძე, ან  საბავშვო ნარევი. იმ შემთხვევაში თუ მომზადებისთვის იყენებთ საბავშვო ნარევს, სასმელი წყალი ადუღეთ 5 წუთის განმავლობაში, გააგრილეთ 400 C-მდე და გახსენით საბავშვო ნარევის საჭირო რაოდენობა. იმ შემთხვევაში თუ ფაფის მომზადებისთვის თქვენ იყენებთ სასმელ წყალს5, ადუღეთ ის 5 წუთის განმავლობაში, და გააგრილეთ 400 C-მდე. დაასხით სუფთა თეფშზე 160 მლ წყალი. 3. ჩაყარეთ მშრალი ფაფის რეკომენდებული რაოდენობა - 25 გ (5 სუფრის კოვზი) ცალკე ფინჯანში.  თანდათან ამატეთ თეფშზე დედის რძით, ანადუღარი წყლით ან საბავშვო ნარევით მშრალი ფაფა, მოურიეთ განუწყვეტლივ. 4. მოურიეთ ფაფას ერთგვაროვანი კონსისტენციის მიღწევამდე. დამატებითი კვების შემოღება დაიწყეთ 1 სუფრის კოვზი   ფაფით,  რომელიც გახსნილია 4-5 კოვზ დედის რძეში, ანადუღარ წყალში ან საბავშვო ნარევში, რომელზეც იმყოფება ბავშვი. თანდათან გაზარდეთ ფაფის რაოდენობა ერთ  სრულ ულუფამდე.

5წყლით განზავებისას ფაფა არ უზრუნველყოფს რაციონის აუცილებელ კვებით ღირებულებას. გაიარეთ კონსულტაცია ექიმთან რაციონის კორექციის მიზნით.

შენახვის პირობები: დახურული კოლოფი შეინახეთ მშრალ ადგილას, არაუმეტეს 250 C ტემპერატურისა და ჰაერის ფარდობითი ტენიანობის არაუმეტეს 75%-ის პირობებში. გახსნის შემდეგ კოლოფი მჭიდროდ დახურეთ.  გახსნის შემდეგ შეინახეთ მშრალ გრილ ადგილას არაუმეტეს 2 კვირისა.

დამზადების თარიღი, უმჯობესია გამოყენებული იქნას -მდე და პარტიის ნომერი, მითითებულია შეფუთვის ძირზე.

მწარმოებელი:   შპს „ნესტელე როსია“ 115054, რუსეთი, ქ. მოსკოვი პაველეცკის მოედანი. სახლი 2.  შენობა 1 ( ფილიალი ქ. ვოლოგდში: 160010. ქ. ვოლოგდა მიხაილ პოპოვიჩის ქუჩა. სახლი 4 ა).

იმპორტიორი საქართველოში: შპს „ნესტლე საქართველო“. ჭავჭავაძის გამზ. 34, მე-8 სართ. თბილისი.

®Société des Produits Nestlé S.A.(შვეიცარია), სავაჭრო ნიშნის მფლობელი.