გააზიარე:
პროდუქტი გაყიდვაში არ არის.
ნესტლე
მულტიმარცვლოვანი რძიანი ფაფა ბანანითა და მარწყვის პატარა ნაჭრებით
ნესტლეს მშრალი, რძიანი სწრაფად ხსნადი ფაფა, გამდიდრებული პრობიოტიკული კულტურებით “NESTLÉ®” „მშრალი რძიანი მულტიმარცვლოვანი ფაფა ბანანითა და მარწყვის პატარა ნაჭრებით, ბიფიდობაქტერიებით, სწრაფად ხსნადი, გამდიდრებული ვიტამინებით და მინერალური ნივთიერებებით“, ადრეული ასაკის ბავშვთა კვებისათვის. 8 თვიდან. წონა ნეტო 220გ. სურსათი დამზადებულია გენეტიკურად მოდიფიცირებული ინგრედიენტების, ხელოვნური საღებავებისა და კონსერვანტების გამოყენების გარეშე. პალმის ზეთის გარეშე.
8 თვიდან, ვსწავლობთ ღეჭვას.
ბიფიდობაქტერიებით BL კომფორტული მონელებისა და ჯანსაღი ზრდისთვის, iRON+ (რკინა, იოდი, ვიტამინები C და B1, ომეგა-3).
მნიშვნელოვანი შენიშვნა! ყურადღება! ჩვილი ბავშვისათვის საუკეთესო საკვებს წარმოადგენს დედის რძე. ჯანმო რეკომენდაციას უწევს ექსკლუზიურ ბუნებრივ კვებას პირველი 6 თვის განმავლობაში და შემდგომ დამატებითი კვების შემოღებას დედის რძით კვების გაგრძელების ფონზე. კომპანია ნესტლე მხარს უჭერს ამ რეკომენდაციას. ამ ფაფის ბავშვის რაციონში შეყვანის დროსთან დაკავშირებით კონსულტაცია გაიარეთ სპეციალისტთან.
ინგრედიენტები: ფქვილი (60,7%) (ხორბლის 50,5%) (შეიცავს გლუტენს), წიწიბურის (3,4%), შვრიის (3,4%) (შეიცავს გლუტენს), ბრინჯის (1,7%), სიმინდის (1,7%), მშრალი ცხიმგაცლილი რძე (22%), რაფსის დაბალერუკული ზეთი, მზესუმზირის ზეთი, ბანანის პატარა ნაჭრები (2,5%), მარწყვის პატარა ნაჭრები (1,5%), მინერალური ნივთიერებები (კალციუმის კარბონატი, რკინის (II) ფუმარატი, თუთიის სულფატი, კალიუმის იოდიდი), ვიტამინები (C (L-ასკორბინის მჟავა, ასკორბილპალმიტატი), E (DL-ალფა-ტოკოფეროლის აცეტატი, DL-ალფა ტოკოფეროლი), PP (ნიკოტინამიდი), B5 (კალციუმის D-პანთოტენატი), A (რეტინოლის აცეტატი), B1 (თიამინის მონონიტრატი), B6 (პირიდოქსინის ჰიდროქლორიდი), B2 (რიბოფლავინი), B9 (ფოლიუმის მჟავა), D (D3 ქოლეკალციფეროლი)), ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ. დამზადებულია მშრალი ცხიმგაცლილი რძის გამოყენებით. პროდუქტი შეფუთულია მოდიფიცირებულ ატმოსფეროში აზოტით.
მომზადების წესი: 1. დაიბანეთ ხელები და აიღეთ სუფთა ჭურჭელი. 2. ადუღეთ სასმელი წყალი 5 წთ-ის განმავლობაში, გააგრილეთ 500 C-მდე, დაასხით სუფთა თეფშზე 150 მლ წყალი. 3.ჩაყარეთ 50 გრ მშრალი ფაფა (7 სუფრის კოვზი) ცალკე ფინჯანში. 4. ნელ-ნელა ამატეთ წყლიან თეფშში მშრალი ფაფა, განუწყვეტლივ ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე. 5. დააფარეთ თეფშს და დააცადეთ ფაფას 5 წუთი.
არ ხარშოთ! აჭამეთ ბავშვს სუფთა კოვზით. ფაფა უნდა მომზადდეს უშუალოდ ყოველი კვების წინ. არ დატოვოთ კვების შემდეგ მორჩენილი განზავებული ფაფა. ახალი პროდუქტის შეყვანა დაიწყეთ 1 ჩაის კოვზით და თანდათანობით გაზარდეთ ულუფა აუცილებელ მოცულობამდე.
კვებითი ღირებულება 100გ მზა სურსათში წყლით განზავებისას: კალორიულობა/ენერგეტიკული ღირებულება 106/445 კკალ/კჯ; საკვები ბოჭკოები 0,75 გ; ცილები 3,75 გ; ცხიმები 2,75გ; მათ შორის ნაჯერი ცხიმოვანი მჟავები 0,3 გ; ნახშირწყლები 16,3 გ; მათ შორის შაქრები 9,1 გ; მათ შორის საქაროზა5 0 გ; მარილი (ნატრიუმი x 2.5) 68,75 მგ; ნატრიუმი 27,5 მგ; იოდი 17,5მკგ; რკინა 1,75 მგ; თუთია 0,65მგ; კალციუმი 112,5 მგ; ვიტამინი C 13,8მგ; ვიტამინი A 105,0 მკგ რეტ. ექვ.; ვიტამინი D 1,3მკგ; ვიტამინი E 1,5 მგ; ვიტამინი B1 0,11 მგ; ვიტამინი B2 0,15 მგ; ვიტამინი B5 0,38მგ; ვიტამინი B6 0,08მგ; ვიტამინი B9 12,5მკგ; ვიტამინი PP 1,25მგ. ომეგა-6 (ლინოლის მჟავა) 0,61 გ; ომეგა-3 (α-ლინოლენის მჟავა) 0,10 გ. ბიფიდობაქტერიები არანაკლებ 1x106 კწე/გ. 5დამატებული.
ქიმიური ანალიზის შედეგები შეიძლება განსხვავდებოდეს ცხრილში მოცემული მნიშვნელობებისგან, რაც დამახასიათებელია ნატურალური ნედლეულისთვის.
შენახვის პირობები: გაუხსნელი კოლოფი შეინახეთ მშრალ ადგილას, არაუმეტეს 250C ტემპერატურისა და ჰაერის ფარდობითი ტენიანობის არაუმეტეს 75%-ის პირობებში. ფაფის მომზადების შემდეგ კოლოფი დახურეთ მჭიდროდ. გახსნის შემდეგ შეინახეთ არაუმეტეს 2 კვირისა. დამზადების თარიღი, უმჯობესია გამოყენებული იქნას -მდე და პარტიის ნომერი მითითებულია კოლოფის ქვემო პანელზე.
®სავაჭრო ნიშნის (ნიშნების) მფლობელი: Societe des Produits Nestle S.A. (შვეიცარია).
მწარმოებელი: შპს „ნესტლე როსია“, რუსეთი, 115054, მოსკოვი, პაველეცკაიას მოედ.2, შენ. 1 (ფილიალი ქ. ვოლოგდაში: 160010, რუსეთი, ქ. ვოლოგდა, მიხაილ პოპოვიჩის ქ. 4ა).
იმპორტიორი საქართველოში: შპს „ნესტლე საქართველო“. ჭავჭავაძის გამზ. 34, მე-8 სართ. თბილისი.