AVERSI FORUM: შეკითხვა გინეკოლოგს - AVERSI FORUM

Jump to content

  • (132 გვერდი)
  • +
  • « პირველი
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • ბოლო »
  • თქვენ არ შეგიძლიათ ახალი თემის გახსნა
  • თემა დახურულია

შეკითხვა გინეკოლოგს III ნაწილი

#1001 მომხმარებელი გასულია   chelsea ხატულა

  • აქტიური წევრი
  • პიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 225
  • შემოგვიერთდა: 18-September 10

დაწერილია 04 April 2011 - 12:04 PM

gamarjobat gogoeboo... dges vikavi eqimtan da marjvena sakvercxeshi polikuli aris 18mm ciklis metormete dgea da savaraudod rodis gaskdebaa???
0

#1002 მომხმარებელი გასულია   lika_kiskisa ხატულა

  • სუპერ ფორუმელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 940
  • შემოგვიერთდა: 24-March 10

დაწერილია 04 April 2011 - 01:20 PM

sallo არა სამწუხაროოდ არაფერი ჩემსკენ ახაალიიი

chelsea ხოო კარგიააა ხვალ ან ზეგ გასკდება უეჭველიიი უფრო ხვააალ აბა შენ იციი
ყველაფერი კარგად იქნება.....
0

#1003 მომხმარებელი გასულია   mokomaia ხატულა

  • დამწყები წევრი
  • პიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 19
  • შემოგვიერთდა: 24-February 11

დაწერილია 04 April 2011 - 04:18 PM

ქალბატონო ლელა,2 თვენახევრის ბავშვს ვკვებავ ძუძუთი,მაგრამ არა ინტენსიურად,დღეში ორ სამჯერ, რადგან რძე ცოტა მაქვს,ექიმმა დამინიშნა კონტრაცეპციის მიზნით ექსკლუტონი,მაინტერესებს ციკლი აგმიდგება თუ არა? 28 ტაბლეტია და გავიგე ბოლო შვიდი ჰორმონს არ შეიცავსო,და მაგ დგეებში თუ არ მომივიდა ციკლი,შეიზლება თუ არა კონტაქტი? ჯერ 4 დღეა რაც ვსვამ და როდის შეიძლება კონტაქტი?
0

#1004 მომხმარებელი გასულია   sallo ხატულა

  • ფორუმის ფანი
  • პიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 501
  • შემოგვიერთდა: 26-January 11

დაწერილია 04 April 2011 - 09:04 PM

გამოხმაურების ნახვაlika_kiskisa, on 04 April 2011 - 09:20 AM, said:

sallo არა სამწუხაროოდ არაფერი ჩემსკენ ახაალიიი

chelsea ხოო კარგიააა ხვალ ან ზეგ გასკდება უეჭველიიი უფრო ხვააალ აბა შენ იციი

ღმერთით მალე გაგვახარეებ
0

#1005 მომხმარებელი გასულია   tikoko ხატულა

  • ფორუმის ფანი
  • პიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 615
  • შემოგვიერთდა: 09-February 11

დაწერილია 05 April 2011 - 06:42 AM

მოგესალმებით ქალბატონო ლელა! txovna maqvs tqventan. var 31 clis. erti celia rac gavtxovdi, magram sqesobrivi urtiertoba mxolod pirveli otxi tve gvqonda, radgan jer me damemarta cistiti da amis gamo mivakitxe ginekologs, xolo meugle prostatitma sheacuxa da isic mkurnalobda , ris gamoc mkurnalobis periodshi tavs vikavebdit urtiertobisgan, amas daerto sxva problemac - meuglem xuti tvis cin gaiketa paraproqtitis operacia da jer kidev veraa gamoketebuli. chemma antibaqteriulma mkurnalobam carmatebit chaiara da analizis pasuxebita da chemi fizikuri mdgomareobit tu vimsjeleb, gamovketdi da am mxriv problema agar maqvs, magram saertod menstruacia yoveltvis sistematurad mqonda, anu gadacdena arasdros ar mqonia da am tveshi 10 dgit damigvianda menstruacia, ris gamoc mivakitxe kvlav eqims. ginekologma mitxra rom es shesazlebelia nerviulobis gamo stresuli mdgomareobit iyos gamocveulio da hormonebis gamokvleva daminishna:FSH,LH, prolaqtini,DHEA-s.danarcheni chemi iniciativit gavikete , rom ufro srulyofili surati yofiliyo hormonuli mdgomareobis.(martlac zalian vinerviule am bolo tves). (momatebuli tmianoba maqvs-saxeze ara, magram mucelze da dvrilebis irgvliv.)chemi hormonuli statusi amgvaria ciklis me-3 dges:
FSH - 10.9 IV/L (norma 2.0 - 10)
LH - 7.2 IV/L (norma 0.8-20)
estradiol - 51.0 pg/ml (norma 30-120)
prolaqtini - 16.8 ng/ml (norma 1.2- 15.5)
DHEA-s - 3.8 mkg/ml (norma 0.8-2.1)
Free Testosterone - 1.8 pg/ml (norma 0-4.1)
insuline - 4.7 mIU/mL (norma 0.1-0.8)
Tsh - 1.7 mIU/L (norma 0.3-3.2 )
T3 - 1.6 ng/ml (norma 0.69-2.02)
free T4 - 1.2 ng/dl (norma 0.8-2.1)
danishnuleba ki asetia: cefanormi (3 tves), vagostabili, vitrumi superstresi da pitnis balaxis nayeni (dozebs agar moviyvan- 1 tvis ganmavlobashi danarcheni). ciklis me13-14 dgeebshi eqoskopia.
ar vici, ramdenad gasagebad gadmogecit, magram tu shegizliat zemot agnishnulis safuzvelze mitxrat ramdenad scoria ginekologis danishnuleba? an ramdenad sagangashoa chemi mdgomareoba?
mapatiet tu tavi shegacyinet!! gmadlobt cinascar!
დადებული სურათი
0

#1006 მომხმარებელი გასულია   lika_kiskisa ხატულა

  • სუპერ ფორუმელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 940
  • შემოგვიერთდა: 24-March 10

დაწერილია 05 April 2011 - 07:50 AM

სანამ ექიმი გეტყვიიი მე დავწერ...:) არ არის საგანგაშო მდგომარეობა ცოტათი გაქვს მომატებული და ეგ ყველაფერი ნორმაში ჩადგება მალეეეე,,,ცეფანორმი არიიის პროლაქტინისთვიიიის და კარგი წამალია,,

წარმატებებს გისურვეეეებ ვისთან დადიხაააარ ექიმთან?
ყველაფერი კარგად იქნება.....
0

#1007 მომხმარებელი გასულია   tikoko ხატულა

  • ფორუმის ფანი
  • პიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 615
  • შემოგვიერთდა: 09-February 11

დაწერილია 05 April 2011 - 08:27 AM

მართლა ლიკ?? სხვა ფორუმზე დავუსვი ეს კითხვა ექიმს და გული გამიხეთქა - მომატებული FSH მკურნალობას არ ექვემდებარება,კლიმაქსის ნიშანია და რაც შეიძლება მალე უნდა მოასწრო დაფეხმძიმებაო. ჩემ ნებაზე სად არის?? :( არადა ჩემმე ექიმმა მითხრა სანერვიულო არაფერიაო. მე დავდივარ ცნობილი ექიმი არაა, გვარი აღარ მახსოვს, ოლია ქვია- წმინდა გიორგის სახელობის კლინიკაა უზნაძეზე და იქ მუშაობს..
დადებული სურათი
0

#1008 მომხმარებელი გასულია   tikoko ხატულა

  • ფორუმის ფანი
  • პიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 615
  • შემოგვიერთდა: 09-February 11

დაწერილია 05 April 2011 - 08:31 AM

გმადლობ ლიკ, შენც ასევე!!


შენ რა პრობლემა გაქვს?
დადებული სურათი
0

#1009 მომხმარებელი გასულია   lika_kiskisa ხატულა

  • სუპერ ფორუმელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 940
  • შემოგვიერთდა: 24-March 10

დაწერილია 05 April 2011 - 09:25 AM

ჰორმონები მქონდა დარღვეული და უკვე ყველაფერი ნორმაში მაქვს და ვნახოთ ველოდები დაორსულებააას
ყველაფერი კარგად იქნება.....
0

#1010 მომხმარებელი გასულია   tikoko ხატულა

  • ფორუმის ფანი
  • პიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 615
  • შემოგვიერთდა: 09-February 11

დაწერილია 05 April 2011 - 09:27 AM

ლიკ,
რომელ კლინიკაში დადიხარ, ვისთან??
დადებული სურათი
0

#1011 მომხმარებელი გასულია   lika_kiskisa ხატულა

  • სუპერ ფორუმელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 940
  • შემოგვიერთდა: 24-March 10

დაწერილია 05 April 2011 - 09:31 AM

გამოხმაურების ნახვაtikoko, on 05 April 2011 - 05:27 AM, said:

ლიკ,
რომელ კლინიკაში დადიხარ, ვისთან??

PM ნახეე
ყველაფერი კარგად იქნება.....
0

#1012 მომხმარებელი გასულია   რუკო ხატულა

  • დამწყები წევრი
  • პიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 13
  • შემოგვიერთდა: 05-April 11

დაწერილია 05 April 2011 - 09:43 AM

ქ^ნო ლელა, ვარ 17 კვირის ორსული,16 კვირიდან დამეწყო მუქი ყავისფერი სქელი ლორწოვანი გამონადენი, ექოსკოპიის პასუხით პლაცენტის აშრევება დამიდგინდა 22მმ, ნაცხის ბაქტერიოლოგიაში ენტეროკოკი [ორსულობის 6 კვირის ვადაზე მქონდა კლებსიელა,მაგრამ არ მიმკურნალია,ვადის სიმცირის გამო.დამენიშნა მკურნალობა მაილენის სანთელი, დუფასტონი 8 საათში ერთ აბი,მაგნე ბ6 3ჯერ, დექსამეტაზონი ნახევარი აბი 2ჯერ, ფინოპარტის სანთელი დღეში ერთი,ე ვიტამინი 400იანი 1აბი,ფოლიო, დიცინონი 1ამპულა ერთხელ,სულ სამი და წოლითი რეჟიმი.
5 დღე კარგად ვიყავი, სამი დღის წინ დამეწყო სისხლიანი ლორწოვანი გაონადენი, ექიმის რჩევით გავიკეთე ისევ დიცინონი,გადავედი დუფასტონის 6საათიან ინტერვალებზე,დღეს კიდევ კარდიო მაგნილი დამინიშნა ერთი აბი დღეში.მაგნე ბ6 და ე ვიტამინს ვაგრძელებ, მაილენს აღარ ვიკეთებ,მხოლოდ ორი სანთელი გავიკეთე,მეშინია მაგას არ გამოეწვია სისხლდენა.
მითხარით მეტი რა გავაკეთო? 18 კვირიდან იცის ლორწოვანი გამონადენიო,მაგრამ სისხლიანი რომ არის მეშინია.იქნებ ენტეროკოკის ბრალია? ეხო აღარ გინდა ასე ხშირადო,ერთი სული მაქვს როდის დავინახავ ბავშვს რომ კარგად არის.გქონიათ ასეთი რამ პრაქტიკაში?როგორ იქნება ბავშვი?რამდენად საშიშია ეს ყველაფერი?ალბათ ამდენი წოლით წელიც მტკივა,თან სამსახურსაც ვეღარ გავაცდენ ამდენი ხანი.შეიძლება სიარული? გთხოვთ,ყველა გამომეხმაუროთ ვისაც გქონიათ ასეთი პრობლემები... ლელა ექიმს კი წინასწარ დიდი მადლობა რჩევისთვის.
0

#1013 მომხმარებელი გასულია   annie ხატულა

  • დამწყები წევრი
  • პიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 19
  • შემოგვიერთდა: 07-February 11

დაწერილია 05 April 2011 - 12:24 PM

გამარჯობათ, ვარ 27 კვირის ფეხმძიმე, დღეს ვიყავი ექოსკოპიაზე და ყველაფერი წესრიგში აქვს ბავშვს, უბრალოდ ჭიპლარი აქვს შემოხვეული არამჭიდროდ და ერთჯერადად, რამდენად საშიშია?
0

#1014 მომხმარებელი გასულია   tzgt ხატულა

  • დამწყები წევრი
  • პიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 2
  • შემოგვიერთდა: 04-April 11

დაწერილია 05 April 2011 - 12:30 PM

მოგესალმებით, ჩემს დას ორი კვირის წინ მოეშალა მუცელი,ქონდა ათი დღის გადაცილება. ტესტმა დადებითი პასუხი აჩვენა,დღესაც ორსულობის ტესტი დადებითს აჩვენებს, ანუ შეიძლება ორსულობა გრძელდებოდეს?
0

#1015 მომხმარებელი გასულია   niniko2009 ხატულა

  • ფორუმის მოყვარული
  • პიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 33
  • შემოგვიერთდა: 31-March 11

დაწერილია 05 April 2011 - 12:45 PM

გამოხმაურების ნახვაlika_kiskisa, on 04 April 2011 - 06:37 AM, said:

ხოო ძალიან აკრგი გამოჩნდა ეხოზეეე სანაყოფე პარკიი?

kiiii, 3 kviris orsuli xaro da zalian gamixarda..... gaixarettt. dges viyavi eqimtan da yvelaferi kargadaao





0

#1016 მომხმარებელი გასულია   niniko2009 ხატულა

  • ფორუმის მოყვარული
  • პიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 33
  • შემოგვიერთდა: 31-March 11

დაწერილია 05 April 2011 - 12:46 PM

გამოხმაურების ნახვაsallo, on 04 April 2011 - 07:26 AM, said:

ნუ ნერვიულობ მეც ეგრე მქონდა მთელი 9 თვე უკანა კედლის ჰიპერტონუსი ,, გილოცაააავ


gaixareeeeee, gmertma janmrteli gagizardossss, maglebze dadiodiii?






0

#1017 მომხმარებელი გასულია   niniko2009 ხატულა

  • ფორუმის მოყვარული
  • პიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 33
  • შემოგვიერთდა: 31-March 11

დაწერილია 05 April 2011 - 12:51 PM

გამოხმაურების ნახვაlika_kiskisa, on 05 April 2011 - 05:25 AM, said:

ჰორმონები მქონდა დარღვეული და უკვე ყველაფერი ნორმაში მაქვს და ვნახოთ ველოდები დაორსულებააას


mec areuli mqonda hormonebi magram maleve momiwesrigda.... ufals male gaexarebineeeeeeeeeeee
0

#1018 მომხმარებელი გასულია   lika_kiskisa ხატულა

  • სუპერ ფორუმელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 940
  • შემოგვიერთდა: 24-March 10

დაწერილია 05 April 2011 - 01:35 PM

გამოხმაურების ნახვაniniko2009, on 05 April 2011 - 08:51 AM, said:

mec areuli mqonda hormonebi magram maleve momiwesrigda.... ufals male gaexarebineeeeeeeeeeee

ძალიან დიდი მადლობა გენაცვალეეე.....რა ჰორმონები გქონდა არეულიი??
ყველაფერი კარგად იქნება.....
0

#1019 მომხმარებელი გასულია   lika_kiskisa ხატულა

  • სუპერ ფორუმელი
  • პიპპიპპიპპიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 940
  • შემოგვიერთდა: 24-March 10

დაწერილია 05 April 2011 - 01:36 PM

გამოხმაურების ნახვაtzgt, on 05 April 2011 - 08:30 AM, said:

მოგესალმებით, ჩემს დას ორი კვირის წინ მოეშალა მუცელი,ქონდა ათი დღის გადაცილება. ტესტმა დადებითი პასუხი აჩვენა,დღესაც ორსულობის ტესტი დადებითს აჩვენებს, ანუ შეიძლება ორსულობა გრძელდებოდეს?

ანუ დემა დაემართააა??და იმის მერე აჩვენებს ტესტი დადებითს?? კი ეგრე შეიძლება და მალევე მივიდეს ექიმთან როომ წამლების დანიშვნა იქნება საჭიროოოო
ყველაფერი კარგად იქნება.....
0

#1020 მომხმარებელი გასულია   payla ხატულა

  • ფორუმის მოყვარული
  • პიპპიპ
  • ჯგუფი: Members
  • წერილები: 44
  • შემოგვიერთდა: 23-June 10

დაწერილია 05 April 2011 - 05:26 PM

გამარჯობათ ქალბატონო ლელა 25 იანვარს მქონდა ბოლო ციკლი,აქედან გამომდინარე 25 აპრილს ვხდები 3თვის,ექიმმაც ამ დროს დამიბარა ეხოზე და 22აპრილს რო გავიკეთო ეხო რამე სხვაობა იქნება 2 დღის გამო?
0

  • (132 გვერდი)
  • +
  • « პირველი
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • ბოლო »
  • თქვენ არ შეგიძლიათ ახალი თემის გახსნა
  • თემა დახურულია

2 მომხმარებელი კითხულობს თემას
0 მომხმარებელი, 2 სტუმარი, 0 ანონიმური წევრი